Bejelentés


Profitálj a tőzsdén naponta! Napi 200 - 300 € jövedelem könnyen, okosan!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kereskedés a PLUS500-nál példákkal.

A Plus500™-ról A Plus500 arra törekszik, hogy minden kereskedő számára biztosítsa a világ különböző pontjain forgalmazott pénzügyi termékekkel, így a részvényekkel, tőzsdeindexekkel, árucikkekkel és devizákkal való könnyű és hatékony kereskedést.

A Plus500 egy sokoldalú kereskedési platform. Az általunk lefedett területek közé tartoznak az egyesült királysági, egyesült államokbeli, európai és ázsiai tőzsdék, valamint a forex-, index- és árucikk-kereskedés.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára optimális kereskedési platformot biztosítsunk, szoros kapcsolatot építettünk ki számos vezető nemzetközi bankkal világszerte. Ezek a kapcsolatok nagyobb mennyiségű ügyletet, jobb árakat és kiváló lebonyolítást nyújtanak számunkra, amelyet továbbadunk ügyfeleink számára.

Plus500 Affiliate Program

Csoportunk alapelvei a következők:

Átláthatóság – Ügyfeleinket világosan és pontosan tájékoztatjuk arról, hogy mit kapnak tőlünk a pénzükért. Ezt várjuk el szolgáltatóinktól és ezt nyújtjuk ügyfeleink számára is.

Professzionalizmus – Termékeink magas biztonsági szintje zavarmentes és biztonságos kereskedést tesz lehetővé. Ezt várjuk el szolgáltatóinktól és ezt nyújtjuk ügyfeleink számára is.

A humán tényező - A Plus500-at egy dinamikus programozói csapat üzemelteti. Nekünk is vannak jobb és rosszabb napjaink, mint bárki másnak. De sosem veszítjük szem elől a helyes irányt és mindig megtaláljuk a jó megoldást. Ezt várjuk el szolgáltatóinktól és ezt nyújtjuk ügyfeleink számára is.

Szemléltető videó letöltése!Négy jó ok arra, hogy CFD-ügyleteit a Plus500-nál kösse.

ZÉRÓ jutalék és díj!

Nincsenek jutalékok vagy havidíjak. Alacsony spreadek az eladási és a vételi ár között.

CFD-ügyletek különböző instrumentumokra Kössön CFD-t részvényekre, árucikkekre, tőzsdeindexekre vagy devizapárokra. Akár 1:200 tőkeáttétel.

Részesüljön az alacsony fedezeti letét előnyeiből a CFD-ügyletek során. Használja ki a tőkeáttételből adódó rugalmasságot: kis tőkebefektetés mellett magas összegekkel kereskedhet.

Tegyen szert nyereségre a piaci áringadozásokból Határozza meg önállóan vételi vagy eladási pozícióját saját piaci előrejelzései alapján. Profitáljon a piaci árfolyam változásaiból.

Kereskedés a Plus500-nál

A kereskedés a Plus500-nál könnyű és áttekinthető, nincsenek jutalékok és rejtett díjak.

A Plus500 által nyújtott szolgáltatás ellenértéke a vételi és eladási árfolyam közötti különbség (spread).

A kereskedelmi platformunk lehetővé teszi Önnek bármely, a honlapunkon jegyzett pénzügyi instrumentum megvásárlását és akár néhány másodperccel későbbi eladását...Tovább a példákra..>>>

10 forintert.hu-Internetes aukciok

Plus500Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!